Välkomna till forskarmöte i Uppsala!

14. 10. 26
posted by: Jan B
Träffar: 3192

27-28 november

 

Lokal: Clarion Hotel Gillet, Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala

 

Vi återupplivar den tidigare traditionen med ett forskarmöte inom astma/allergi-KOL på hösten i Uppsala.

Du som är aktiv forskare eller har ett intresse för forskning och är medlem i NAAKA är välkommen till ett möte där vi presenterar och diskuterar vår forskning för/med varandra. Mötet kommer att vara informellt och syftet är att få tillfälle att diskutera de frågor vi tycker är angelägna i vår forskning med forskarkollegor för att på sikt stärka forskningen inom detta område och hitta möjligheter för gemensamma forskningsprojekt. Till detta möte bjuder vi även in våra norska kollegor i Lungor i Praxis.

Mötet kommer att vara på Clarion Hotell i Uppsala och vi träffas där till middag vid 18.00 27/11. Den 28/11 börjar vi mötet 8.30 med presentationer av vår forskning i korta pass och därefter diskussioner fram till lunch vid 12. Efter lunch fram till avslut ca 15.30 diskuterar vi framtida gemensamma projekt.

Anmälan till mötet sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 14/11. NAAKA står för konferenskostnad men ej boende och middagen 27/11. Rum är bokade till en kostnad av 1380 kr.

Välkomna!

NAAKA-styrelsen